Снимка: Istock

Новата 2023 година започва с пълнолуние на 7 януари в емоционалния, защитаващ и грижовен, но и донякъде манипулативен знак Рак. Енергията на това лунно събитие е много силна и ни напомня за нашата смелост, лоялност и желание да защитим тези, които обичаме. Може да се окаже, че трябва да упражним тези умения по някакъв начин или да си спомним, че наистина ги притежаваме.

Любовен хороскоп за януари 2023

Енергията на зодиакалния знак Рак често се описва като чувствителна, но в нея има и ярост. Благодарение на нея, ние ще можем да защитим онова, което ни е важно и обичаме. Сега в първото пълнолуние за новата година можем да си припомним какво е наистина важно за нас и за какво ни е грижа. Кое ни мотивира, защо правим това, което правим. Тези въпроси може да ни насочат към това как да внесем повече хармония в живота си.

Пълнолунието в Рак се случва, когато две планети са в ретроградно движение – Марс и Меркурий. Това означава, че напрежението може да се повиши. Възможно е също така да се чувстваме блокирани, объркани, сякаш не знаем как да продължим напред или че се движим прекалено бавно.

Таро карти за януари 2023 за всяка зодия

Ето защо сега не бива да се насилваме да взимаме решения, да търсим отговори. Вместо това е по-добре да обърнем внимание на емоциите си и да се носим по течението. Да се освободим от желанието да контролираме всичко, да не правим дългосрочни планове.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase