Снимка: Istock
fallback

Що се отнася до връзките, както жените, така и мъжете се нуждаят от определени неща, за да се чувстват щастливи. Всеки има своите критерии за партньор и донякъде по тях се избираме, но и по допирни точки, разбира се. Казват, че ако виждаме нещо отрицателно в друг човек, значи го имаме в себе си. Същото би трябвало и да е с хубавите. Ако попитаме една жена какво ѝ е важно да получава от любимия и мъж, тя ще ви изреди дълъг списък. Кое обаче е важно за мъжете?

Вижте в следващите редове.

1. Да се вслушва в малките неща

Комуникацията е ключова за една връзка. Тя има голямо значение за това как общуваме с любимия човек, когато искаме да споделим нещо, когато сме радостни, имаме проблем, общ или личен. Живеем толкова динамично, че понякога пропускаме важните неща в общуването. И това важи и за мъжете и за жените. Колкото и да не ни се вярва, мъжете също имат нужда да бъдат чути понякога.

10 фактора, които правят връзката твърда като скала

2. Да бъде позитивна

Това също е нещо важно за мъжете. Помислете само, още на ниво флирт, те не биха прекарвали време в компанията на жена, която винаги е драматична, намусена. В една дългосрочна връзка, позитивността е важна и за двамата партньори. Въпреки че няма как постоянно да сме усмихнати, за мъжете е важно жената все пак да остане с добра настройка и когато има предизвикателства пред тях.

3. Да не критикува

Още една важна част от комуникацията. Критиката може да е градивна, но може и да нарани. Когато спорим с любимия човек, често действаме отбранително. Мъжете нямат нужда от това. Те също като жените имат нужда от това партньорът им във връзката да поема отговорност за действията си и ако се налага да отправи критика, то тя да е такава, че да не унизи другия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Те

преди 1 година

Се определят в процеса на взаимното опознаване, ако се стигне до връзка. Мъжете търсят същото като Жените.

10

Анонимен

преди 1 година

Да де, ама като се поддържаш, той си мисли, че искаш да бъдеш забелязвана и харесвана и от други мъже. Да не говорим пък за свеки - мислено, а също и пред приятелките си ще те нарича с какви ли не прозвища.

9

Анонимен

преди 1 година

До Таня Има още неизнежени и нечувствителни мъже, но после се оплаквате от домашно насилие...то няма угодия.

fallback