Снимка: Istock
fallback

Когато започваме нови любовни отношения, няма как да знаем дали евентуалният ни нов партньор няма да ни изневери. Въпреки това имаме период на опознаване. Той е постоянен, опознаваме се непрекъснато, без значение от колко време сме заедно. Както ние даваме определени знаци чрез поведението и типа си личност, така и отсрещната страна ни подава сигнали за малка част от това, което ни очаква в една връзка. Хората с определени типове личности са по-склонни да бъдат изневеряващи.

Прекалено подозрителните и импулсивните личности, са едни от тях. Вижте за кои други да бъдете внимателни.

Нарцистична личност

Нарцисизмът не е лесен за дефиниране и може да не бъде забелязан лесно, особено в началото на любовните взаимоотношения, когато сме пленени от емоции. Нарцистичните типове личности определено не са подходящи за сериозни взаимоотношения. Как може да разберете дали човекът, към когото изпитвате емоции е такъв? Той се отличава с егоизъм, самовглъбяване, липса на емпатия, действа манипулативно.

6 знака, че той само ви използва

Флиртуваща личност

Да бъдеш внимателен, учтив и чаровен е едно, но упоритото флиртуване може да бъде силен индикатор за бъдеща изневяра. Хората, които флиртуват много, обичат да дават и получават внимание, понякога за сметка на чувствата на партньора си. Лошото е, че приемат това за абсолютно нормално.

7 признака, че се срещате с грешния човек

Алчна личност

Ако вашият партньор демонстрира алчност в много от отношенията, това също може да е знак за бъдеща изневяра. Особено подчертано алчността е съчетана с манталитет, който го кара да мисли, че „тревата винаги е по-зелена от другата страна“. Някои хора смятат, че заслужават повече от други. Разбира се, източникът на това чувство за право варира от човек на човек, но партньор, който е воден от алчност, вероятно не е партньор, на когото можете да се доверите и да очаквате щастлива и стабилна връзка. Алчните хора не са споделящи, за тях няма общи ресурси във връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Не е вярно

преди 1 година

До Ергенинът 2 Никога не съм изневерявала на мъжа си - поне доколкото си спомням (на пияно не се брои, щото не е точно по собствена воля).

8

Ергенинът 2

преди 1 година

Всички "личности", които имат тази възможност, изневеряват, и по склонните типове и по малко склонните, не си правете илюзии.

7

Много точно

преди 1 година

Няма какво да се добави. Освен че не трябва да се допуска отношение на зависимот в една връзка.

fallback