Снимка: Istock

Законите на привличането са странни, понякога дори неведоми. Понятието за привлекателност за различните хора има своите индивидуални измерения, но въпреки това има общи черти в характера, излъчването и чара, които със сигурност пленяват всички, най-вече мъжете наоколо.

Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Ако ви липсва мъжко внимание или пък сте се фокусирали върху определен мъж, чийто поглед искате да заковете към себе си, има някои начини да успеете да го направите. Съществува връзка между привличането и излъчването. За да бъдете забелязани е важно преди всичко да сте в хармония със себе си, да показвате увереност, да излъчвате енергия, която действа магнетично.

Чудите се как да го направите? По няколко много прости начина. Неусетно можете да привлечете вниманието на който мъж си поискате, стига да наблегнете на вътрешната промяна в себе си. Тя ще ви помогне да погледнете себе си по друг, нов начин, а след това и света. Когато отворите очите си към хубавите неща от живота, той ще ви отвърне със същото.

7 фактора, предизвикващи моментално привличане

Как да привлечете вниманието на който мъж си поискате? Ето няколко съвета, които работят безотказно.

1. Усмихвайте се често.

Колкото по-често се усмихвате, толкова по-позитивни сте за мъжете. Това ви прави много привлекателни. Създавате усещането, че с вас времето лети леко, неусетно, винаги приятно. Всеки мъж би искал до себе си жена, с която да се забавлява, която да се смее на шегите му, а разговорите да вървят с лекота.

2. Правете бърз зрителен контакт.

Ако искате да загатнете, че имате интерес към някого, просто го погледнете бързо, след това отместете поглед. Накарайте го да мисли, че той пръв ви е забелязал, а не че вие сте го набелязали и сте излъчили енергията си към него. Това е една от най-добрите стратегии в привличането.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Коментари Напиши коментар

22

От воле

преди 2 месеца

Като застанеш пред телевизора докато дават някакъв спорт.

21

Щерю

преди 2 месеца

Като набиеш 3-4 муххльовци от компанията край него...

20

Анонимен

преди 2 месеца

Сваляй бикините и тръгвай с елеватора нагоре в мола.