Снимка: Istock

Дълготрайна и щастлива връзка е нещото, за което повечето хора мечтаят, някои тайно, други съвсем явно. Връзките са сложни и взаимоотношенията в тях могат да се объркат по много начини. Любовта не е достатъчна, за да разчитате, че връзката ви ще остане завинаги. Понякога любовта се предава пред многото негативни обстоятелства и предизвикателства, пред които е поставена.

Ако можете да отговорите с „да“ на тези въпроси, връзката ви е много здрава

Но има признаци, по които си личи дали любовта ви ще остане задълго, а защо не и завинаги. Те издават потенциала на отношенията ви и показват, че има голяма вероятност връзката ви да има щастлив край.

1. Вашите приятели са и негови, и обратно.

Когато се чувствате изцяло включени в живота на другия, както и той във вашия, това е добър знак. Приятелите ви са и негови приятели и обратно – това е основа за дълготрайна връзка, кипяща в хармония и усещане за приемане в кръга от близки хора на другия.

2. Смеете се постоянно.

Ако постоянно се разсмивате, това е един прекрасен сигнал, че връзката ви и ма потенциал да остане завинаги. Смехът е терапия, без която свързването е по-трудно. Той е основата, на която можете да стъпите не само в щастливи, но и в трудни моменти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase