Снимка: Istock
fallback

Човешкото съзнание е една необятна вселена. Колкото и да си мислим, че познаваме даден човек, дори след години можем да разберем за него неща, за които не сме и предполагали. Но как изобщо това може да ни учудва? След като понякога установяваме, че ние не познаваме добре дори самите себе си. За да живеем по-пълноценно, ние започваме да си задаваме въпроси и лека-полека да навлизаме в дебрите на съзнанието си. Но склонни ли сме да споделим това, което откриваме там?

Да говорят за фантазиите и желанията си за мнозина се оказва мисия невъзможна. Това става още по-трудна задача, ако става въпрос за секс. Понякога ни е доста трудно да разберем какво иска силният пол, тъй като мъжете предпочитат да действат, а не да споделят. Има ли начин да надникнем в съзнанието им и да разберем кои са скритите им фантазии?

В следващите редове ще ви споделим някои тайни желания, за които мъжете рядко говорят. Ето ги и тях:

Да ги преследват и да се възползват от тях

Може би това е една от най-често срещаните мъжки фантазии – мъжът тайно желае да бъде преследван и вие да се възползвате от него, режисирайки изцяло любовния сценарий. Според специалисти, независимо дали става въпрос за партньорка, която доминира напълно или пък за пламенна любовница, която знае какво иска и как да го получи, много мъже намират увереността и дързостта за изключително възбуждащи. Каква е психологическата причина за това? Понякога да си вечно силният и преследващият може да действа на господата много изтощаващо. Обърнете ролите и бъдете готови сексуалният термометър да се нажежи до червено! Освен това, тази малка игра ще накара егото на мъжа да скочи до небето – той ще се почувства желан и обичан.

Да им правят орална любов

Секс изследователи споделят, че мъжете тайно копнеят за неща, които по принцип не получават. Дори да ви звучи прекалено обикновено – повярвайте – това е една от най-големите мъжки фантазии. Да го изненадате с орална любов, ако по принцип не правите такава, ще накара партньора ви да полудее и да ви преоткрие.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Украинец

преди 1 година

Да плякам рускиня, докато я стягам с руското знаме около шията, а от стената да ни гледа снимка на мъжа й доброволец.

11

ВИЦ

преди 1 година

Дете влезе в стаята на родителите си,без да почука, и завари щъркела неподготвен.

10

Анонимен

преди 1 година

На унгарките си им идва от вътре но и българки такива познавам

fallback