Снимка: Istock

Някои хора вярват в любовта повече от други. Някои летят в облаците и гледат романтично на връзките, докато други са здраво стъпили на земята и имат по-реалистични очаквания от отношенията в търсенето на партньор. Във всички случаи обаче, колкото и реалистично да гледате на любовта, в главата си имате представа за това как би трябвало да изглежда мъжът на мечтите ви.

6 признака, че сте открили перфектната си половинка

Всеки има своите критерии, към които се стреми. Без значение дали витаете в облаците или сте здраво стъпили на земята по отношение на любовта, критериите ви за идеалния партньор определят търсенето ви и това в кого ще се влюбите.

И когато най-сетне сте срещнали човек, с когото сте истински щастливи, ще се появят някои признаци, че сте открили мъжа на мечтите си. Ето ги и тях.

1. Знаете какви качества търсите в партньора си и кое за вас е неприемливо.

Този фактор е от голямо значение, защото ви дава възможността да сте безкомпромисни в избора си. Напълно наясно сте със себе си, познавате се добре, научили сте уроците си от миналото и сте станали по-добри в подбора на партньор. Това ви е помогнало да отсеете подходящия партньор и сте щастливи, че най-после сте го срещнали.

2. Наясно сте, че първоначалното увлечение е приключило, но това ви дава възможност да „видите“ партньора си в истинската му същност.

Когато любовта остане, въпреки че етапът на влюбването е отминал, това е знак, че може би сте срещнали мъжа на мечтите си. Приемате го какъвто е с всичките му недостатъци. Не сте разочаровани от него, когато розовите очила вече не са на очите ви и това е знак, че сте в хармония с човека до вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 месеца

ако сте стигнала до "признаци" за да разберете че е той, сте загазили!

5

Аз

преди 2 месеца

3+5 и имаме сделка:-)

4

5 лева

преди 2 месеца

Все още има кинти, въпреки инфлацията.