Снимка: Istock

Някои жени са родени с изключителни чар и обаяние. Те не са задължително красиви, но тяхната стойност си личи по осанката им, цялостното им поведение, самочувствието и самоуважението, което излъчват отвътре. Именно такива жени привличат мъжете, защото самите те излъчват висока самооценка, а това действа като магнит. Всеки мъж би се гордял да има до себе си жена с висока стойност.

3 стъпки, с които да извисите самочувствието си до небето

А най-добрата новина е, че повечето жени са дами с висока стойност. Някои просто не умеят да заявяват това заради липса на самочувствие или самоувереност. За да спечелите мъжкото внимание, постарайте се да излъчвате самоуважение и хармония със самите себе си.

Кои са качествата, които жените с висока стойност притежават?

Не летят в облаците

Жените с висока стойност умеят да се ръководят от целите си и от прагматичните решения. Те не витаят романтично в облаците, а знаят какво точно искат и как точно да го постигнат. Стабилността, която излъчват, привлича мъжете.

Наслаждават се на живота

Когато се чувствате добре в кожата си, притежавате добро самочувствие и знаете стойността си, не сте готови да я пренебрегнете и да правите излишни компромиси. А щом една жена е в хармония с тялото и душата си, тя умее да се забавлява искрено и да се наслаждава на живота. Погледнато отстрани, това кара мъжете да смятат, че животът с такава жена би бил истинско приключение.

Какво ви кара да се чувствате по-малко самоуверени

Жените с висока стойност са мистериозни

Загадъчност и непредсказуемост са един от най-важните качества, които високостойностните жени притежават. Те не се разкриват изцяло още на първа среща, а знаят как загадъчността буди интерес и любопитство. Именно затова действат така магнетично на мъжете.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 месеца

За мъжете жените нямат висока стойност , да работят наравно , а и вкъщи почти самостоятелно . Ако може да не искат нищо , даже да не си купуват нищо със собствените пари .

11

Анонимен

преди 2 месеца

Според мен, мъже трябва да пишат статии на тази тема, за да се види коя жена има висока стойност според техните критерии. В противен случай резултатът е майтапчийски коментари като написаните по-долу.

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 6 Това е пословичен израз, употребяван от народа по отношение на онези жени, които са свикнали да получават всичко, включително и услуги, като използват похватите на древния занаят.