Снимка: Istock
fallback

Първата седмица на новия месец ще бъде динамична за любовта. Марс официално е ретрограден в Близнаци. Под това влияние може да имаме твърде много възможности в любовта, оставайки объркани относно нашето романтично бъдеще. От друга страна Венера в Скорпион няма да е в добра позиция към нестабилния Уран. Не бива да бързаме, да насилваме събития и да се поддаваме на емоции. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първите дни на новия месец може да ви се стори, че се въртите като в кръг, що се отнася до любовта. Вселената е „натиснала бутона за пауза“, напомняйки ви да забавите малко темпото, да обмислите добре нещата, преди да предприемете действия. Дори ако имате много врати към различни романтични възможности по отношение на настоящи или бъдещи връзки, няма вероятност те да се отворят. Има причина за това, дори ако все още не можете да я разберете. Просто продължавайте да се радвате на живота, да се грижите добре за себе си. Тези от вас, които са в сериозни връзки, да внимават в комуникацията. Вашата управляваща планета е ретроградна в комуникативния знак Близнаци.

Телец

Планетата на красотата, парите и любовта – Венера, се противопоставя на Уран във вашия зодиакален знак. Тъй като Венера е в партньорския ви сектор, може първоначално да си помислите, че всичко върви както ви се иска в любовен план, но Уран ще ви напомни, че реалността е друга. Като цяло ви очакват комбинация от събития и емоции. Това не означава, че ще се случи нещо лошо. Просто не носете розовите очила през цялото време. Онези от вас, които са в сериозна връзка, определено ще имат желание за повече интимност и споделеност с любимия човек. Вселената ви подкрепя!

Близнаци

Огненият Марс, планетата на действието и енергията, стана ретрограден на 30 октомври във вашия знак, Близнаци. Неговата ретроградност продължава до 12 януари. Възможно е да се почувствате „уморени“ от любовта. Звездите ви съветват да не насилвате нещата, когато става въпрос за романтика. Периодът не е подходящ да настоявате за нещо ново, особено когато това може да изисква допълнителни усилия или страст. Новите любовни интереси могат да почакат и може да се наложи настоящите връзки да преминат на „автопилот“. Грижата за себе си е приоритет. Носете се по течението, внимавайте с отрицателните мисли и това какво казвате на половинката си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback