Снимка: Istock

Всички ние мечтаем за здраве, късмет, любов, успех, пари. Но възможно ли е да имаме всичко? Вероятно няма правилен отговор – всеки сам решава за себе си. Може би съдбата знае по-добре от нас какво ни е необходимо в даден етап от живота ни. И все пак, ако чувстваме дълбоко в себе си, че нещо липсва, че нещо не е наред – тогава сме склонни да вярваме, че някъде там, съществува това, което желаем. Но за да го получим освен желание и воля, ще ни трябва и малко помощ отвън. Тогава започваме да търсим. Но къде? Отговорът винаги е пред очите ни! Природата, разбира се. Едни от най-древните помощници по пътя на сбъдването на желания идват именно от недрата на Земята – това са амулетите от естествени камъни. Но кой точно да изберем и за какво може да ни помогне? Предлагаме ви няколко идеи за мощни амулети, с които ще осъществите желанията си! Ето ги и тях:

Камъни за здраве

Едно от най-честите оплаквания на съвременния човек е главоболието – причините за него могат да бъдат десетки. Затова, ако искате да си помогнете, да облекчите това състояние, както и да укрепите целия организъм – използвайте амулети от кехлибар, тюркоаз или аметист. Можете да носите камъните както под формата на колие, малка висулка, или пък когато изпитате дискомфорт, просто да ги хванете в ръцете си.

Ако ви трябва защита

Ако имате нужда от мощна защита, камъкът, който ще ви я даде е серпентин. Според легендата, дори войните в Рим са го използвали, като от него са правели съдове, които да ги предпазват от отравяне. Той въздейства на сърдечната чакра и помага за пречистването на енергията.

Розов кварц за любов

Всички сме чували за него – особено ако някога сме изпитвали трудности в любовта. В древния Изток именно той се е използвал за медитация. Смятало се, че ако задържите погледа си върху него достатъчно дълго, сърцето на човека срещу вас ще е изпълнено с любов. Независимо как ще го носите – като амулет или гривна, можете да сте сигурни, че той ще ви донесе точно това, от което имате нужда. Ако желаете да увеличите действието му – вземете малко дръвче, чиито листа са именно малки камъчета – украсете дома си и вярвайте, че любовта ще ви намери!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase