Снимка: Istock

Месец октомври ни носи динамика от събития, както и промени в любовен план. Някои представители на зодиака може да са по-емоционални, лесно раними, особено ако любовните емоции, които получават са непостоянни.

Ще бъде важно да сме търпеливи и да не бързаме, за да не вземем погрешно решение или да не направим грешен любовен избор. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Импулсивните представители на зодията ще искат да покажат максимално характера си. Спонтанните действия, ярките усещания и свободата са чудесни, но през новия месец от вас ще се изисква да бъдете търпеливи и да носите отговорност, когато става въпрос за любов. Огнената агресия, с която сте известни, може да ви изиграе лоша шега, ако имате връзка. Вместо това бъдете дейни, организирайте нещо хубаво за двама ви. Не обръщайте внимание на клюките, защото информацията ще бъде невярна.

Телец

За Телците октомври ще бъде романтичен месец, който ще е изпълнен с интересни събития. Ако връзката ви просто се развива и ситуацията все още е много двусмислена, тогава октомври ще постави всичко на мястото му. Някои представители на знака ще трябва да се подготвят за кардинални промени в любовните отношения. За някой това ще е сближаване, годеж, брак, за други – раздяла. Самотните Телци трябва да бъдат по-внимателни с новите запознанства, защото може да попаднат на човек с лоши намерения.

Близнаци

За Близнаците любовният хороскоп за октомври 2022 обещава повишаване на романтичните емоции и потапяне в любовния вир. Бъдете внимателни все пак и не позволявайте на емоциите да пречат на ума ви. Сериозно обвързаните да внимават със споровете, конфликтите с любимия човек. Ще трябва да обуздаете ревността си, за да избегнете кавгите.

Рак

Ако Раците имат своя гледна точка и я защитават, както и се вслушват в желанията си, то октомври ще бъде много романтичен и приятен период за тях. Самотните имат шанс да намерят истинската си любов и в бъдеще да свържат живота си с нея чрез брак. Но бъдете внимателни какво ви подсказва интуицията, защото тя определено няма да ви подведе. Грижете се добре за себе си и дори на този етап да няма човек, към когото да изпитвате емоции, знайте, че любовта няма да ви подмине. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase