Снимка: iStock

Везните са родени между 22 септември и 23 октомври. Те са общителна, нежна и особено топла зодия. Хората от този въздушен знак привличат любовта като магнит, тъй като са харизматични и привлекателни, а и често са бохеми, които обичат социалния живот. В същото време те се нуждаят от много внимание от страна на своята половинка, а и не обичат да бъдат притискани или обсебвани от нея. Когато става въпрос за връзки, Везните като че ли са най--съвместими основно с три знака от зодиака. Сред тях могат да открият най-лесно своята сродна душа.

А ето и с представителите на кои зодии могат да намерят своето щастие в любовта Везните:.

Везните са много съвместими с представителите на Лъв

Везните са една от най-комуникативните и привлекателни зодии. И има защо, хората от този знак искат, а и се стараят да бъдат харесвани от другите. Те наистина полагат усилия да очароват околните. Представителите на този знак мразят споровете и конфликтите, рядко налагат мнението си на другите, държат се винаги дипломатично и възпитано. В същото време те могат да бъдат много нерешителни и повърхностни в емоциите си. Следователно Везните не са особено съвместими със зодите  Рак, Риби и Скорпион, които са твърде чувствителни, по-задълбочени и по-изискващи.

Везните могат да бъдат привлечени по-скоро от огнени знаци като Овен, Лъв и Стрелец, заради това, че са общителни, решителни и темпераментни. Особено подходящ за техен партньор е Лъвът, който обича да бъде център на внимание. Точно това го свързва с Везните, които също обичат "живот на показ". Везните обичат да излизат, да се виждат и запознават с хора, да обменят мнения, да общуват и в този смисъл интересните им с тези на Лъва са доста сходни.

Освен това Лъвът може да осигури щастие на Везните, защото ще знае как да ги подтикне да вземат решения, ще им вдъхне увереност и мотивация за личен успех. Тези два знака се допълват и следователно често успяват да процъфтяват в най-голяма хармония.

Кои други зодии са съвместими с Везни, четете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase