Снимка: Istock

Взаимното привличане е магическо и често необяснимо чувство, което връхлита двама души. Когато някой ви привлича като магнит, това се усеща във въздуха. Още по-осезаемо е, когато и този някой е също толкова силно привлечен от вас. Това прави химията между вас истинска експлозия.

И за това си има съответните признаци. Когато привличането е много повече от просто влечение, магията и магнетизмът насищат въздуха около вас и правят всяко преживяване истинско вълнуващо приключение.

Взаимното привличане е на физическо и емоционално ниво. Магнетичното привличане включва още един фактор, който трудно може да бъде обяснен. Той ви кара да не можете да се откъснете от човека, не спирате да мислите за него, изпитвате постоянна нужда да го виждате и да чувствате присъствието му, без да можете да обясните защо.

Кои са признаците, че сте магнетично привлечени един от друг?

Разговорът тече много лесно

Интересувате се от едни и същи неща. Със страст говорите за любимите си хобита, занимания. Не се налага да обяснявате дълго – човекът отсреща ви разбира само с една дума. Завършвате си изреченията, мислите по сходен начин. Това ви кара да усещате още по-силно и магическо привличане, сякаш сте открили идеалната половинка.

Не можете да спрете да се гледате в очите

Привличането може да е физическо или емоционално, но магнетичното има още една особеност – то ви кара да се вглеждате дълбоко в очите на партньора си, сякаш търсите сърцето му. Гледате се дълго и задълбочено, като че ли се опитвате да откриете всички скрити неща в душата му, които искате да усетите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

6

anomimen

преди 2 месеца

nema spoar lobovta ee golemaaaaaa

5

Това признак ли е?

преди 2 месеца

Не мога да спра да и гледам дyпитo.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Мнение Ами не точно. Има си хора, които си пръскат хормони по принцип. Просто такъв им е хормоналният баланс. А дали ще са високооборотни или не, зависи от възпитанието им.