Снимка: Istock

Очаква ни динамичен месец. Много планети ще бъдат ретроградни и това ще се отрази и на любовния ни живот. Периодът ни поставя в изпитания, като що се отнася до новите флиртове и връзки, те ще носят забавление, но е малко вероятно да станат дълготрайни.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Скъпи Овни, във вашия характер има такива черти като решителност и активност в действията. Но ако отдавна предимно вие поемате инициативата в отношенията с някого, звездите ви съветват да ги разгледате по-отблизо, за да разберете дали и той има намерение да предприеме някакви стъпки към вас. Ако няма желание да действа, тогава може би трябва да потърсите други любовни възможности. Овните, които са във връзка, трябва да бъдат по-сдържани и да не сравняват партньора си с нечии други или с бивши половинки. Това само ще доведе до конфликти.

Телец

Ако към настоящия момент сте във взаимоотношения с определен човек или изпитвате емоции към него, но по някакъв начин той не е подходящ за вас, не споделя емоциите ви, не се страхувайте да го премахнете от живота си. Така ще освободите място за нови познанства, нова любов. Може да имате невероятна възможност на хоризонта, така че бъдете наблюдателни.

При обвързаните представители на зодията може да има лека нестабилност, но понякога разтърсванията могат да бъдат дори полезни за връзката. Септември е подходящ период да опитате нещо ново с любимия човек.

Близнаци

Любовните отношения на представителите на знака ще се променят като времето. Пригответе се за различни изненади, както приятни, така и не толкова. Възможно е да се наложи да вземете определено решение, засягащо любовния ви живот. Първият есенен месец ще бъде изпълнен с различни противоречия в личния живот на Близнаците, като това важи и за обвързаните.

Опитайте се да разберете другия човек и логиката на неговото поведение, за да вземете правилното решение и да не съжалявате за постъпката си. Много двойки ще бъдат принудени да преразгледат връзката си, която ще се променя както към по-добро, така и към по-лошо.

На тези, които все още не са намерили половинка, септември може да напомни за стара тръпка или минала любов. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase