Снимка: Istock

Независимо дали става въпрос за секс или любов, съвместимостта между различните знаци от зодиака може да се окаже от ключово значение, когато говорим за взаимоотношения. Освен вродения темперамент и обстоятелствата, зодията също влияе на желанието за плътски удоволствия. За Скорпиона се говори, че е царят на секса, докато при други знаци удоволствието идва след като са задоволени емоционалните желания. Какво е характерно за всяка зодия? Нека разберем.

Стрелец

Стрелецът е флиртаджия, обича закачките и тъй като знакът му е огнен, това, което го мотивира е разнообразието. Представителите на тази зодия нямат нищо против случайните игри под завивките, както и секса за една вечер, тъй като те не се свързват със сериозно обвързване – нещо от което Стрелците имат малка фобия.

Скорпион

Много се е изписало за пословичното сексуално желание на Скорпионите. Нуждата им от приключение и интимност често ги тласка в тази посока. Въпреки това, когато говорим за секс, те залагат на качеството, а не на количеството. Показват дивата си страна само пред малцина избраници.

Рак

За Раците сексът е свързан с емоционални взаимоотношения. Те влизат във връзка само когато са наистина влюбени. Колкото по-силно е общуването им с любимия, толкова повече нараства и желанието за секс. Интересът за плътски удоволствия се възбужда, само след като те вече са се разкрили пред партньора.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase