Снимка: Istock

През новата седмица, на 13 юли, ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Венера ще бъде в квадрат с Нептун, „развявайки“ някои големи червени знамена по отношение на любовта. В края на седмицата Венера ще премине в знака на Рак. За обвързаните представители на зодиака това ще носи желание за повече взаимна грижа и романтика във връзката. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои от вас може да научат някаква тайна, свързана с любовния им живот и ако е така, това може да е обезсърчаващо за вас. Венера ще бъде в квадрат с Нептун, правейки ситуацията с любовник – потенциален или настоящ, по-мътна. Може да сте се заблуждавали през цялото време по отношение на определен въпрос, а сега всичко е напът да бъде разкрито.

Ако сте необвързани, любовният ви живот ще върви по-гладко, дори и да не ви се струва така. Докато Венера е в Рак може да сте по-отворени към създаването на нова любовна връзка.

Телец

Последното нещо, което вероятно искате да направите, е да слушате приятелите си, които имат обяснение защо все още сте необвързани или разочаровани в любовта. Венера ще бъде в квадрат с Нептун, а това означава, че близки до вас хора, дори и да се опитват да помогнат, могат да създадат повече проблеми. Разчитайте на собствения си магнетизъм за привличането на нова любов. Венера ще ви помага, ще подкрепя и обвързаните представители на зодията да споделят емоциите си и това е чудесно за любовния ви живот.

Близнаци

В момента не всичко, което блести е злато, Близнаци. Въпреки това Венера ще остане във вашия знак до края на седмицата и ако сте необвързани, все още има много потенциал да привлечете някой блестящ и изключително умен по свой начин човек. Тъй като Венера квадратира с Нептун, внимавайте с всеки ярък и блестящ, който изглежда твърде добър, за да е истина.

Нещата могат да станат мъгливи и за обвързаните Близнаци. Докато тригонът между Венера и Сатурн в сряда трябва да помогне за укрепване на ангажимента ви към партньора, може да си затворите очите за всяко лошо поведение от страна на любимия ви човек. Защо? 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase