Снимка: Istock
fallback

В живота си мечтаем за много неща. Сред най-желаните, естествено, са любовта и щастието. За съжаление обаче, много често се задоволяваме с по-малко от това, за което мечтаем. И дори с по-малко от това, което заслужаваме.

Любовта трябва да е силна, да е страстна, да те кара да се усмихваш независимо колко проблеми имаш с партньора си. Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, с когото сме – защото той е нашият правилен избор.

Кои са 10-те неща, които всяка жена заслужава от един мъж?

1. Всяка жена заслужава мъж, който да повлияе положително на живота ѝ.

2. Всяка жена заслужава мъж, който да ѝ показва, че му липсва, когато не са заедно.

3. Всяка жена заслужава мъж, който да се отнася с нея по начина, който тя иска.

4. Заслужава мъж, който я предизвиква.

5. Всяка жена заслужава да бъде желана.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

10-те неща, които една жена иска от един мъж са: пари, пари, пари, пари, пари, пари, пари, пари, пари, пари, а десетте неща, които единмъж иска от една жена са CEкс, секс, секс, секс, секс, секс, секс, секс, секс, секс.

7

:)

преди 1 година

А какво ли представлява твърде взискателният Бай Илийчо, който не знае правописа и пунктуацията, но се опитва да се прави на оригинален, като наподобява диалект :)

6

ГОЛЯМА ГРЕШКА !

преди 1 година

Идете в съдилищата и ще разберете какво представлява жената , ще разберете за какво се е омъжила и защо е родила деца . Едно е сигурното - жената не обича да бъде обичана ! Обичта тя я намира за слабост на мъжа и лигавене от негова страна . Факт !

fallback