Снимка: Istock

Любовта е сложен механизъм, който надскача привличането. За някои хора страстта и влечението са сигнал за любов, но за други се изисква повече време, за да започнат да имат истински чувства и да признаят, че са влюбени. Понякога обаче нещата може да ви се струват не толкова сложни. Намерили сте мъж, когото харесвате страшно много и с когото се чувствате добре. Искате да го впечатлите, да го задържите, опитвате се да го накарате да „види“ колко перфектна сте за него.

И точно тук, без да искате, можете да сгрешите, а това ще прогони мъжа, когото харесвате толкова много. Има някои много характерни женски грешки, които по-скоро прогонват мъжа, отколкото да го привличат.

Преди да започнете да прибързвате със сватбения камбанен звън, който чувате в ушите си (а той в неговите определено не!), вижте кои са начините, по които можете да уплашите един мъж, още преди да се е влюбил във вас.

1. Казвате на всички, че сте двойка.

Никога, никога не прибързвайте с това изявление, ако не сте сигурни, че сте на един етап във връзката. Ако сте още в началото, не казвайте на света, че сте двойка. В повечето случаи ще уплашите мъжа до себе си и ще го накарате да избяга, преди да сте му дали шанс да ви опознае и да се влюби във вас. Когато той се почувства готов, със сигурност ще разберете, че сте двойка. Преди това не е добра идея да насилвате нещата независимо колко го харесвате и колко сте убедени, че той е мъжът за вас.

2. Непрекъснато го питате как се чувства и какво изпитва.

Ако насилвате мъжа да ви се обясни в любов, това всъщност е последното, което ще направи. Никой мъж не обича да бъде притискан в ъгъла да признае чувствата си или да ви каже това, което искате да чуете. Нещо повече – много по-вероятно е той да избяга, мислейки ви за маниачка на тема контрол, принцеса, златотърсачка, отчаяна за внимание жена или още по-лошо – жена, чийто биологичен часовник тиктака.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Коментари Напиши коментар

23

7777

преди 1 месец

Те пък все уплашени!!! Все на пръсти трябва да им ходиш! Да си седят сами, ама после не обвинявайте жените за демографски кризи и глупости.Чакайте някой 100 години защото се плашел да сте двойка! Много ясно, че нормални жени няма да се занимават с тези глупости и по-скоро ще си живеят живота, а не да чакат някакъв такъв да се накани, че видите ли бил уплашен!

22

Анонимен

преди 1 месец

До къси криви крака!!!! Значи е добра ездачка. Какво разбираш ти от жени ...

21

Анонимен

преди 1 месец

Някоя милиционерка е сложила минус на N25.