Снимка: Istock

Когато се влюби истински, той е грижовен галантен и на разположение на партньорската си. Обича вниманието и приятната компания. Мъжът Везни – винаги стилен, внимателен към всички, дипломатичен, обичащ да общува. Няма как да го сбъркате. Може дори толкова силно да ви впечатли, че да започнете любовен романс с него.

Дали и той е силно запленен от вас, вижте 10 знака.

1. Той е щастлив, когато сте около него

Въпреки че това може да изглежда като клише, това е вярно за Везните, тъй като те са изразителни. Ако вие сте онази жена, която за него е специална, която прави денят му по-хубав, много е вероятно вашият избраник от зодия Везни да бъде по-усмихнат. Усмивката е един от най-естествените изрази на радост, които мъж Везни моментално ще ви покаже, ако той харесва вашата компания.

2. Докато е с вас, той е най-добрата версия на себе си

Това разбира се не означава, че той е двуличен или се преструва на някой друг заради вас. Мъжете Везни винаги се стараят да бъдат на ниво с поведението си, особено когато са в компанията на привлекателна за тях жена. Независимо дали показва добрите си маниери, опитва се да ви разсмее или просто е най-добрата версия на себе си, мъжът роден под знака на зодия Везни винаги е на върха си, за да впечатли.

3. Вниманието му е привлечено към вас, а не към вас и още няколко жени

Когато мъжът Везни е влюбен, той автоматично губи интерес към други жени. Да, може да се загледа, да е любезен с тях, но не би предприел двойна любовна игра. В случай, че забележите мъж Везни съзнателно да не реагира на вниманието на красива жена, има голям шанс той да е влюбен във вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase