Снимка: Istock

Май месец е благоприятен период за реализация на творческия потенциал. Новите любовни връзки през май и тяхното продължение ще зависят до голяма степен от това какъв партньор ще срещнем. Звездите ни съветват да не бързаме. Някои представителки на зодиака ще успеят да постигнат успехи в работата, да подобрят финансите си, да реализират големи лични проекти.

Повече вижте в женския ни хороскоп за май.

Жената Овен

През месец май, за жените родени под знака на зодията, ще бъде важно да са максимално сдържани. В противен случай една грешна дума или необмислено действие може да се превърне във фатална грешка за вас. Онези представителки на знака, които могат да поемат контрол над емоциите си, ще могат да постигнат успехи в работата. Но ще бъде важно да сте инициативни. Във финансовия сектор са възможни непредвидени разходи.

Отношенията в личния живот могат да достигнат ново ниво, ако нямате сериозна връзка или отскоро сте във взаимоотношения с някого. Връзките, които не са на една територия може да се окажат сложни. Сериозно обвързаните дами ще се радват на хармония с любимия човек.

Жената Телец

Ако искате да укрепите финансите си, ще трябва да се потрудите повече през месец май. Дори и на моменти да ви е по-натоварено, ще успеете да създадете добра основа за комфортно съществуване до края на 2022 г. Напълно възможно е някъде сред страничните ви ангажименти да има изгодна оферта или интересен проект с дългосрочна перспектива. Не бързайте да го отхвърляте.

Самотните дами може да очакват съдбовна среща с човек, който може да се окаже тяхната нова половинка. Звездната карта разкрива, че през май ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Въпреки това внимавайте с начина си на хранене. През свободното си време отделяйте време за спорт и разходки.

Жената Близнаци

Звездите ви съветват да не харчите излишно, а вместо това да се опитате да спестите средства. Напълно възможно е в близко бъдеще да намерите интересен проект, който е пряко свързан с ваша стара мечта и да имате нужда от пари.

В работата е възможна загуба на лидерство. Някой ще се опита да стане по-добър от вас в решаването на професионални въпроси. Въпреки това звездите ви съветват да не се съревновавате и да не се забърквате в интриги. Ще дойде и вашият момент да покажете възможностите си.

Ако нямате половинка до себе си, някои положителни промени във визията ще увеличат още повече вашия блясък и магнетизъм. Любовните връзки, започнали през месец май, имат всички шансове за сериозно продължение и създаване на семейство.

Жената Рак

Ако искате да постигнете успехи през май, ще трябва да бъдете дисциплинирани и добре организирани. Дами, това се отнася за абсолютно всички сфери на живота. Също така, звездите ви съветват да не взимате и да не давате пари назаем. Като цяло финансите ви ще бъдат стабилни, стига да не харчите излишно. За семейните жени Раци ще бъде добре, ако са по-малко критични към партньора си. В противен случай ги очакват сериозни конфликти.

Самотните дами ги очаква един спокоен месец май. Звездите ви съветват да прекратите всички безперспективни връзки и да отделите повече време в грижа и удоволствия за себе си. Хранете се здравословно и не забравяйте да спортувате. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase