Снимка: Istock

Последните дни на април ще ни носят прекрасни романтични перспективи. Това ще се дължи на съвпада между Венера и Нептун в Риби. Но и връзката на Венера с Юпитер ще предизвиква големи любовни възможности за всички представители на зодиака. Слънчевото затъмнение в Телец, което предстои, добавя още по-романтично блаженство. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Уважаеми Овни, тази седмица може да ви се случи любовна афера. Във вашия 12-и дом се натрупва една наистина положителна енергия, което ще направи любовния ви живот по-вълнуващ. За необвързаните, това може да е ключов момент и да стартират нови взаимоотношения или да срещнат интересна личност. Обвързаните представители на зодията също ще имат невероятна любовна седмица.

Телец

Тази седмица ни очаква слънчево затъмнение в знака на Телец, което може да ви накара да се почувствате готови за голяма промяна в живота ви. Можете да предприемете кардинални промени, като това да се преместите в съвсем различен район, да започнете нова работа или дори да започнете нова любовна връзка. Да направите някои промени във външния ви вид. Пригответе се да започнете следващата вълнуваща глава от живота си, но направете всичко възможно, за да сте сигурни, че правилният човек е до вас.

Близнаци

Близнаци, седмицата ще ви предостави много емоции! Какво означава това? Като за начало, някои от вас може да преминат от „необвързани“ към „обвързани“ или дори „сгодени“, „в брак“. Венера и Юпитер ще са „виновни“ за тази магия. Венера управлява вашия романтичен сектор, а Юпитер управлява партньорския ви сектор. Двете планети ще помогнат за това любовният ви живот да бъде наистина впечатляващ. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase