Снимка: Istock
fallback

Ако ви се струва, че сте необвързани от цяла вечност, вероятно се питате защо се случва на вас. Не успявахте да откриете точния партньор. Не сте доволни от връзките си. Чувствате се по-щастливи, когато сте необвързани, но същевременно копнеете да имате пълноценна връзка, да обичате някого, да се грижите за него и да получавате любов в замяна.

В много случаи хората отдават цялата вина за провалите във връзките върху партньорите си. Те не виждат своите собствени грешки. За да се случи това е важно да се опитате да гледате от друга гледна точка, по-критична към самите себе си.

Възможно ли е всъщност вие самите да сте се провалили в любовта досега? Много е трудно човек да погледне към себе си и да бъде честен, когато трябва да се критикува.

Ето 10 неподозирани причини, че сте необвързани, защото подсъзнателно сами сте направили този избор.

1. Не сте склонни да се примирявате с някого, който не се е сработил в любовен план с вас.

Много хора установяват, че просто не могат да „мелят брашно“ с половинките си, не просто защото са попаднали на грешните хора, а защото самите те не желаят да се примиряват и съгласяват с чуждите мнения и навици. Ако ви е по-добре да сте сами, може би това е вашата карма.

2. Съсредоточавате се върху по-важни неща в живота си.

Хем искате да сте щастливо обвързани, хем обаче сами подреждате други приоритети пред връзките. Това е подсъзнателно решение, което взимате и което явно всъщност ви носи повече щастие, отколкото да бъдете просто нечия жена. Насочвате енергията си в други посоки и това ви носи удовлетворение и успехи.

3. Умението да сте в хармонични отношения не е вашата силна страна.

Може би не сте готови да правите компромиси в името на една връзка. Вероятно сте свикнали да отстоявате себе си повече, отколкото да защитавате общото благо. И това може да не се дължи на липса на опит, а да е особеност на характера ви. Просто може да не сте толкова добри във връзките, колкото в други области от живота.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 2 години

Само ме предупреди няколко дни по-рано. Сега е много натоварено

39

В.

преди 2 години

Има много неща за обсъждане - какво искаме, как да го постигнем, на какво да разчитаме.

38

Поотделно

преди 2 години

Не, трябва заедно. Сам човек е слаб и се поддава. Трябва заедно.

fallback