Снимка: Istock

Любовната история на всеки е различна. Често разочарованията са повече и именно те са нещото, което ви кара да се чувствате безнадеждно, сякаш няма да откриете истинската любов. В търсенето можете да изгубите себе си в стремежа си да се стараете да изглеждате привлекателно, да се държите „по правилния начин“, за да се харесате на някого. Това е изтощаващо и може да е безкрайно отчайващо.

Но когато дойде момент, в който сте открили човек, с когото не трябва да се преструвате, а да бъдете искрени, тогава разбирате на колко грешни партньори в миналото сте попадали. Когато човек намери точната за себе си връзка, хармонията започва да става все по-осезаема.

Кои са признаците, че най-накрая сте в точната за вас връзка?

1. Чувствате се спокойни.

Спомнете си колко неспокойни сте били в миналите си връзки. Изпитвали сте тревожност. Все нещо ви е карало да се съмнявате – дали в себе си, дали в партньора си. Имали сте трудности да се държите естествено. Очаквали сте да бъдете съдени за думите и мислите си, за действията си. Имало е постоянни поводи за конфликти. Сякаш сте говорели на различни езици.

Когато откриете точната за вас връзка, всички тези поводи за безпокойство изчезват. Трайно се настанява спокойствието, което цари в душата ви, а и в отношенията ви с партньора. Този комфорт дава усещане за топлота и сигурност, които не искате да замените с нищо друго.

2. Знаете как да се справите със старите модели в отношенията.

Вече сте научили уроците си от предходните връзки по трудния начин. Взели сте своите поуки. Надградили сте собствената си личност. По-балансирани сте и се чувствате сигурни в себе си. Това се отразява на настоящата ви връзка и допринася за по-улегналото усещане.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase