Снимка: iStock

Решението за сключване на брак не би трябвало да се взима лесно и прибързано. Все пак колкото и щастлива и безонлачна да е връзката ви с любимия човек днес, бракът ще бъде успешен само, ако и от двете страни има проява на търпение, зрялост, разбиране, взаимно уважение и, естествено, готовност за правене на компромиси. Всичко това предизвиква безпокойството у много хора и не е чудно, че редица дойки така и не набират смелост да се обвържат пред закона.

А ето и едно кратко ръководство от Дживика Шарма (уважаван и професионален четец на карти Таро) какво трябва да вземе предвид представителят на всеки един зодиакален знак, преди да се реши да сключи официален брак с половинката си.


Овен

Основното нещо, което Овните трябва да имат предвид преди да тръгнат да предлагат/приемат всъпването на законен брак, е, че бракът върви ръка за ръка с големи отговорности. Овенът трябва да е наясно, че тези отговорности понякога ще го изтощават, друг пък ще го отчайват, но той трябва да приеме това предизвикателство с разум, търпоение и позитивна нагласа. Овните понякога са склонни да приемат задачите и отговорностите си в брака с голяма досада и да се опитват да се оттърват от тях или да ги прехвърлят на половинката си, което е голяма грешка.

Телец


Телецът не трябва никога да се задоволява с по-малко, отколкото заслужава, само и само, за да си има законен съпруг/съпруга. Неподходящият брак може да донесе на Телеца голяма скръб в бъдеще. Хората от този знак трябва да се омъжат/оженят за личност, която наситина е съвместима с тях. Брачната половинка на Телеца трябва не само да го обича, но и да има неговите интереси, да има неговите морал и ценностна система, да споделя разбиранията му за всички най-важни аспекти от живота и, разбира се, да го подкрепя.

Близнаци


Представителите на този знак трябва да се научат да са по-открити с партньора си и да му споделят повече за всичко, което се случва в живота им и което ги тревожи. Близнаците са склонни да се сблъскват с доста препятствия по време на житейския си път и на тях наистина им трябва брачен партньор, който да им помага да се справят с по-трудните ситуации в живота. Именно за това Близнаците трябва да се омъжат/оженят за човека, когото биха могли категорично да определят като своя „най-добър приятел“.
 

Рак

Няма нещо конкретно, за което Раците трябва да са нащрек, когато става въпрос за брак. За тях даже е по-добре да не се замислят твърде много, защото това може да ги провокира да намират проблеми там, където няма такива. Прекаленото анализиране на отношенията им с техния партньор може да доведе до излишни спорове и дори да съсипе брачния им живот. Раците трябва да се опитат да не преувеличават лошите моменти във връзката си, а да се съсредоточават върху хубавите и щастливи мигове.
 

Лъв

Лъвът трябва да помни, че каквото и да се случи в брака му някой ден, той ще трябва да поеме отговорност и да се справи сам с проблемите си. Лъвът не трябва да се учи да разчита твърде много на партньора си, защото може да се разочарова много, ако не получи очакваната подкрепа. Лъвовете имат силна личност и обикновено са по-стабилни по време на житейски бури от своя партньор. Те трябва да приемат тази лидерска позиция в брака си и да са наясно, че те ще трябва да "управляват кораба", поне докато бурята не премине.

Съветите за другите зодии можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase