Снимка: Istock
fallback

В астрологията знакът Скорпион е женски знак на водната стихия, който е повлиян от планетата Марс. Представителите на зодията са много енергични, смели, изпълнени с жизненост, но понякога са много импулсивни и егоистични. Отмъстителният дух и нервността също са характеристики на Скорпиона.

Родените под знака на зодията често обичат предмети с дълбок смисъл. Такива като подкови, лунни или змийски символи, сребро, които представляват сила за острия ум на Скорпиона.

Знакът Скорпион ще бъде подкрепен и от емблематичния скарабей, който за египтяните е бил символ на вечността. Скарабеят ни показва един вид кръстопът, който трябва да изберем. Ако ви предстои да тръгнете по изцяло нов път и искате да разширите своите хоризонти, това е подходящ талисман.

За този знак са характерни черното и червеното като цветове. Но чудесен талисман за късмет би бил аквамаринът, като декорация в дома, аксесоар. За аквамарина се смята, че носи дълголетие, щастие и страст.

Красивият камък има и силно защитно действие, като спомага и за подобряване на взаимоотношенията с другите. Друг талисман, който може да носите, ако сте родени под тази зодия или да поднесете като подарък е корал, под формата на бижу.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Лекарства за нос

преди 2 години

като скорпион, държа да отбележа, че за момента след десетки тестове, по добър талисман за щастие и пари от тесте столевки, не съм намерил

fallback