Снимка: istock
fallback

Богатите и успешни хора имат личностни качества, които им помагат да се справят с предизвикателствата в живота така, че да успеят да осигурят не само благосъстоянието си, но и да бъдат достатъчно успешни и мъдри, за да го запазят. Ето какво те рядко правят. Почерпете вдъхновение от тях.

Никога не остават на същото ниво

Богатите и успешни хора знаят, че за да бъдат такива, трябва да продължат да се развиват. Ето защо те не се задоволяват със зоната си на комфорт, а рядко остават в нея. Те винаги надграждат това, което правят, за да не остават на едно и също ниво.

Никога не се държат скъпернически

Успешните хора се отнасят мъдро към парите. Те обаче рядко действат като скъперници, които броят всяка похарчена стотинка, защото знаят, че ако инвестират спечеленото по мъдър начин, тази стратегия ще им се отплати.

Никога не действат без ментор

Хората, които са успели в живота знаят, че е важно да имаш ментор, който да те напътства. Те рядко действат на своя глава, а умеят да оценяват качествата на хората, които знаят и умеят повече от тях. Това им дава още повече знания и умения, които да използват в бъдеще.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Дядо от село

преди 3 години

В България най добре е ментора да ти е от бившата Държавна сигурност.

14

У

преди 3 години

Аз мисля, че всяка държава е нещо като копие на качествата на богатите в нея.В някои се цени предприемачеството, в други-знанието и науката и т.н.... обаче има такива, където се уважава да измамиш системата, да не платиш данък или още по-зле да си осъден престъпник и наркопласьор и да воюваш с държавата и да си уважаван и богат. Къде сме ние? Всеки да прецени сам.

13

менте богат

преди 3 години

Не стават и за секс без ментор.

fallback