Снимка: istock

Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят щастливи, но и човекът до нас съвсем не е подходящ за нас. Когато си мислите, че имате чувства към някого, но в същото време всичко в него ви се струва толкова погрешно, че някакъв глас вътре във вас ви нашепва, че той не е за вас, послушайте го. Има нещо вярно в интуицията. Никога не я пренебрегвайте. Има признаци, които издават, че човекът, когото си мислите, че е „единственият“ всъщност далеч не е такъв.

Той не разбира приоритетите ви

Точният за вас партньор, който ще ви обича безусловно, няма да ви съди за това какви са приоритетите ви. Той ще ги приема такива, каквито са. Ако не уважава това, което е важно за вас, трудно ще имате щастливо бъдеще в такава връзка, обгърната от неразбирателство.

Той ви съди

Може би партньорът ви има различна представа за живота и му е трудно да разбере вашата. Нормално е двама души да не мислят по абсолютно идентичен начин. Не е нормално обаче, когато той ви съди за вашите гледни точки и разбирания. Ако ви обича, би трябвало да приема всичко във вас, без да ви съди.

Кара ви да се чувствате добре и същевременно ви разочарова и наранява

Всяка личност има своите противоречиви страни. Случва се да се разочароваме от любимите си хора и това е напълно нормално. Но ако вие никога не сте сигурни в мислите и нагласите на партньора си, ако непрекъснато ви тласка от щастие към отчаяние, това ще ви се отрази изключително негативно в дългосрочен план. Непостоянството в отношенията изтощава и убива щастието.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

3

До Аз да ви обадя

преди 4 дни

Този е съмнителен. Излез още веднъж с него и ако продължава да се държи като циция, забрави го и не отговаряй на обажданията му.
Нали знаеш, казано е "Всяко чудо до три пъти". Ако и третия път си трае по въпроса какво притежава и какъв му е месечният доход, не си губи повече с него ценното младежко време.
И умната, че гимназистките (конкуренцията) вече напират, другия месец им е балът! Момата цъфти само веднъж в живота си и то за кратко.Използвай твоя период на цъфтеж за да хванеш някой солиден.

2

аз да ви обадя

преди 4 дни

Вече сте на втора среща,а още не ви е доказал доходите си , пардон исках да напиша "чуствата си"

1

От теб зависи

преди 4 дни

Независимо дали е подходящ или не е подходящ за теб, само ти си тази, която може да го направи единствен. Достатъчно е да нямаш други любовници и да решиш, че с този мъж ще споделиш живота си.
Важното е да прецениш дали си струва да направиш компромиси. Може пък да се окаже, че си струва, ако човекът те оценява по достойнство, също иска да бъде
с теб завинаги и особено ако се старае да те направи щастлива. С други думи, зависи и от него да те убеди да избереш точно него.