Снимка: Istock

Думите имат силата да рушат или да градят. Затова трябва да боравим с тях отговорно, особено в любовта. Истинската любов също звучи с думи и не се ограничава само до „обичам те“. С кои други фрази показваме силни чувства един към друг?

"Вярвам в теб"

Доверието е един от важните елементи за една любовна връзка, който се гради продължително и се поддържа трудно. Когато утвърждавате на партньора си (или той на вас), че му се доверявате, че знаете, че той не говори само празни приказки, а доказва с дела, че всичко това ви кара да се чувствате уверени по отношение на тези взаимоотношения, вие изричате „вярвам в теб“.

"Като теб няма втори/втора

Още една фраза, която е също толкова силна, колкото и „обичам те“. От време на време е хубаво да припомняме на партньора, а и на себе си, колко уникална личност е той/тя. В рутината често започваме да се приемаме за даденост, което ни кара да спрем да забелязваме всички уникални качества в човека до себе си, защо сме избрали точно него, по какъв начин той ни кара да се чувстваме необикновено, обичани.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase