Снимка: Istock
fallback

Да накараш мъж да те забележи може да е едно от най-трудните неща за една жена. Понякога мъжете, които харесваме не ни отвръщат със същото от първия момент. Когато това се случи трябва да използваме някои техники и трикове, с които да спечелим вниманието на мъжа, към когото имаме симпатии. Ето няколко добри стратегии да успеете.

Свържете се с него в социалните мрежи

В днешно време почти всеки прекарва доста време, заровен в телефона си и гледащ в профилите си в социалните мрежи. Възползвайте се от този факт. Добавете в приятелската си листа мъжа, когото харесвате, за да привлечете вниманието му. Следвайте го и му дайте шанс и той да ви последва.

Говорете с него за нещо, за което сте запалени

Говоренето за любими занимания или хобита със страст, както и за някакви интереси винаги привлича вниманието. Когато човек показва една интимна част от света си, а именно нещата, които го вълнуват истински, неминуемо привлича интереса на човека срещу себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

От моя скромен опит и на приятели съм заблеязал, че българките май са много арогантни - никога не правят първата стъпка (да заговарят, пишат съобщения, канят) независимо дали харесват някого или не, отделно на улицата никога не правят очен контакт с мъжете, а се обличат така, че тях да ги гледат много. Въобще, струва ми се, че с българките много трудно се намира общ език, а докато съм живял няколко години в чужбина не съм имал такива проблеми с местните жени. За ценности дори не ми се говори.

15

Анонимен

преди 3 години

Как да ви забележи? Навличате ултракъса пола без долни ***, вървите пред него, изпускате си чантата и се навеждате да я вземете рязко. Така ще ви забележи, че ще му се завие свят, а вие ще усетите нещо в междукрачието.

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

студените момичета и жени са най топли и страстни в секса а и са вярни

fallback