Снимка: Istock
fallback

В края на годината и с наближаването на следващата всеки от нас се замисля за това какво иска да му се случи през новата година и какво иска да промени. Промяната идва първо в самите нас, а чак след това в живота ни. Затова е време да си обещаем, че ще вземем необходимите решения да работим в посоката, в която искаме да постигнем желаната промяна.

Ако през новата година мечтаете да откриете любовта на живота си и искате това да се случи, ето какви решения може би е време да вземете.

Отделете време да излизате на среща със себе си

Ако през тази година сте ходили на безброй неуспешни срещи, самоувереността ви сигурно е пострадала. Пострадала е и вярата, че са останали свестни мъже, в които да се влюбите. Любовта към себе си обаче е най-важна. Трябва да отделяте повече време на себе си, да се глезите, да се развивате и да сте горди с това, което сте. Чак след това ще отворите сърцето си за някой друг, а и той ще ви забележи, когато усети увереността и позитивността ви.

Обещайте си да потушите старите пламъци

Ако сте се заровили в миналото, съжалявате за провалените си връзки и търсите вината в себе си, неслучайно сте зациклили на едно и също място, без да намирате любовта отново. С новата година е време да си обещаете да спрете да се въртите в омагьосания кръг на разбитото сърце и съжалението, и да продължите напред. Отворете съзнанието си за новото, което ви очаква. То винаги е по-добро.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Сандо

преди 3 години

е ква любов, жената не пуска отзад - нема любов, само секс

8

Анонимен

преди 3 години

Любов няма.

7

Драго

преди 3 години

Жените в днешно време в рамките на Територията са епичен *** - елементарни до припадък, ограничени, не пипвали книга през живота си, не пипвали и работа, с претенции за визия (но всъщност модифицирани от някой хирург до безкрай), само с материални интереси. Затова и преди години се ориентирах към мъжете - сред тях все още се срещат нормални такива. Това за комуникацията. Към секса никога не съм имал интерес и не ме е привличал.

fallback