Снимка: Istock

Колко често се улавяте, че ви е скучно? Може би работата ви не е толкова вълнуваща, забравили сте как да търсите интересното в живота или пък близкият ви кръг не отговаря на емоционалните ви нужди. Казано накратко – имате контакти със скучни личности. По какво се различават те?

Не пускат телефона

Може би един от най-досадните навици на безинтересните личности е, че те постоянно са с телефон в ръка – снимат, губят време в социалните мрежи. Дори когато се срещат с приятели, си позволяват не да отделят време за социалните контакти на живо с тях, а отново са „залепени“ за мобилния си.

Говорят само за себе си

Още един белег на скучната и досадна личност е, че иска да говорят само за нея, проблемите ѝ или хубавите неща, които са ѝ се случили. Това е възможно най-лошият вариант на събеседник. Скучните хора често нямат нищо интересно за разказване, защото техните интереси са ограничени, но клюките ги забавляват. Ако попаднете в компанията на такава личност, дайте ѝ не повече от 5 минути и след това се опитайте да балансирате разговора с други теми, които ви вълнуват.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase