Снимка: Istock

И в най-хармоничните връзки могат да се появят проблеми и трудности. Понякога дори не е нужно да има причина, за да се появи и усещането, че половинката ви изневерява. Интуицията ви подсказва, че той крие нещо от вас. Виждате знаците, усещате сигналите, долавяте лъжи, които не са се случвали досега. Вероятно сте шокирани, уплашени, ядосани и се чувствате изгубени.

Преди да реагирате спонтанно и да започнете да показвате ревността си, което е най-голямата грешка, трябва да се овладеете и да направите няколко неща. Ето кои.

Помислете добре за източника на информацията

Ако сте чули слух или някой ви е намекнал, че половинката ви изневерява, не бързайте със сигурните заключения. Информацията може изобщо да не е вярна, а може и да е пусната с користна цел. Помислете на кого имате доверие – на човека от когото сте чули това или на партньора си. Ако пък и вие подозирате, че ви изневерява, приемете информацията и започнете да следите за знаци, които да докажат това твърдение. Не бързайте с реакцията.

Не тършувайте

Когато имате подозрения за изневяра вероятно първото нещо, което ви се иска да направите, е да преровите имейла, акаунтите му в социалните мрежи, всички съобщения, за да откриете отговорите, за които сте били слепи през цялото това време. Това е едновременно добра и лоша стратегия, защото има риск да откриете повече, отколкото можете да понесете.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase