Снимка: Istock
fallback

Понякога самите ние не сме способни да определим чувствата си. Бъркаме любовта със секса, интимността с привличането, обичта с привързването. В много случаи дори е по-лесно да определим отношението на половинката ни, отколкото собственото ни, защото има неоспорими признаци на обич. Те издават, че партньорът ви ви обича истински и безусловно. Ако се чудите дали си струва да продължавате връзката си и се колебаете дали сте обичани, ето по какво да разберете, че е така.

Той иска да е вашият герой

За повечето мъже е генетично кодирано да проявяват желание да спасяват жените, да им бъдат от полза, да им помагат, да ги защитават. Този порив е показателен, когато партньорът ви обича истински. Това означава, че е загрижен за вас, иска да ви предпази и да ви помага пръв в трудностите.

Старае се да ви направи щастливи

Ако един мъж се опитва да ви зарадва по всички възможни начини, значи наистина ви обича. Влюбеният и обичащ мъж чувства това като свое задължение, като начин да ви покаже обичта си. Той знае какво обичате и от какво имате нужда, и се опитва да ви го даде.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

anonimen

преди 3 години

Eivala krasivi dumu taka tryabva da e i spored men

fallback