Снимка: Istock
fallback

Когато се влюбите желанието за сватба може да напира във вас, но преди да направите необмислен избор, трябва да помислите добре и да опознаете истински човека до себе си. За успешния брак не е достатъчна само любов. Необходимо е да направите заедно някои неща като двойка, които ще ви помогнат да прецените дали да си кажете „да“.

Пътувайте заедно

Пътуването е поставяне в различна ситуация. То е свързано с куп изпитания, като планиране, справяне с неочаквани ситуации, управление на финанси, предпочитания за това как да се случи самото пътешествие. Не е достатъчно просто да си купите билети и да тръгнете нанякъде. Важно е как протичат вашите пътувания от организацията през осъществяването до завръщането. Ако изпитвате сериозни разногласия в този процес, това е сигнал, че може да не сте съвместими като брачна двойка.

Обсъдете финансовите въпроси

Ако имате непреодолими различия в разбирането за управлението на финансите ви, няма как да не се появят сериозни проблеми в бъдещия ви живот като брачна двойка. Парите могат да скарат и най-хармоничната и обичаща се двойка. Опознайте отношението си към парите и бъдете обективни в преценката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

orlin

преди 3 години

Господине не ми разбрахте коментара.И при двата пола когато има лоша изнервяща връзка - идва лош край. Следващите връзки хората внимават , пестят се и лъжат.Но може и да има хубави връзки, те развиват личността. Но това трябва да се провери.

5

SS

преди 3 години

Но открих и много предимства.Няма феминизъм, (мъжа е бог,жената е длъжна да слуша и да се подчинява) секса преди брака е позор,равносилен на смъртна присъда.Всяка жена е длъжна да умее да готви,шие,върши домакинска работа (защото защо му е на един мъж,жена която да не умее тия неща или не може да ражда деца,или харчи много пари) Много е пестелива. Често ме укорява,че съм прахосник.

4

SS

преди 3 години

Най трудно преодолях културните различия.В нейната страна няма бездомни кучета,така както тука няма бездомни прасета (сещате се защо)! Тя няма страх от змии (лови ги с голи ръце) дори навремето един от по малките и братя е починал от змийско ухапване.Някой от лекарствата които употребяваме ние не се препоръчват за черната и жълтата раса.( а казват ,че всички сме еднакви).

fallback