Снимка: Istock

Влюбваме се в различни типове мъже. Някои са романтици, други ревнивци... Има и играчи. Играчът симулира истински интерес към вас. Той е ходеща лъжа, която търси изгода. Той е ненадежден за сериозна връзка, но добре го прикрива. Играчите създават семейства, но често половинките им не подозират истинската им същност.

Как да разберете, че един мъж е играч? Интуицията рядко лъже, не го забравяйте, но следете и за тези знаци, като поглед, който не спира да търси и това какви са били предишните му връзки, защо са приключили, както и:

Той е сладкодумен

Първият знак, че един мъж е играч, е това, че той е много комуникативен, винаги намира начин, когато е сред хора да привлече внимание към себе си, с шега, остроумие, интелект. Винаги знае какво да каже, а ласкателството му се прикрива зад чаровна усмивка, на която вие трудно устоявате.

Той е уклончив

Друг знак, който издава Играча е неговата уклончивост. Той винаги знае как да избегне почти всеки опит да го притиснете, да разберете какво ще прави в свободното си време, например. Без следи, без отчетност. Или пък ви разкрива какво е правил, чак след като е минал съответният момент. Също така е изключително добър в това да крие своя телефон, това с кого си комуникира, а ако се опитате да повдигнете този въпрос, ще ви нападне с обвинения, че сте ревнива, че проверките ви са неоснователни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase