Снимка: pexels

Ако има нещо, по което всички си приличаме, то това е желанието да срещнем споделена любов. Но понякога се случва да попаднем във взаимоотношения, които да не могат да се развият в желаната от нас посока. Въпреки да знаем, че е време да продължим напред, продължаваме да се вкопчваме в идеята да бъдем с този партньор. Кои са ясните знаци, че е време за промяна?

Отдалечили сте се

Емоционално, физически.... Не забравяйте, че действията говорят по-силно от думите. Ако от известно време не можете да разговаряте както преди, ако разстоянието между вас става все по-голямо, ако отсрещната страна не показва желание всичко това да се оправи, време е всеки да продължи по своя път. Между вас има постоянна борба за власт, има манипулативно поведение, липса на равна отговорност за връзката ви... Ако тази агония продължава, по-добре се съсредоточете върху себе си и това как да продължите напред.

Постоянно се съмнявате в себе си

Когато сме влюбени в някого, е трудно да приемем, че той може да е спрял да се интересува от нас, от връзката ни. Продължаваме да живеем в отношенията си, залъгвайки се със спомени от предишните усилия на партньора, извинявайки настоящите му менящи се емоции, заради това, което е бил преди. В една връзка е нормално да има конфликти, да има безпокойство. Но когато усещането, че вие не правите нещо както трябва е постоянно за вас, ако се страхувате да бъдете себе си, ако се задоволявате с посредствени количества любов, тогава може би е настъпило време за раздяла.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase