Снимка: Istock

Дори и да се харесваме външно, като личности, винаги има нещо, което ни кара да се съмняваме в себе си. Това донякъде е добре, но не бива да се подценяваме, защото всеки човек е уникален по свой собствен начин. Смятате ли се за привлекателни? Вижте няколко сигурни знака, че сте по-забележителни, отколкото смятате.

Рядко получавате комплименти

Вероятно сте имали поне една ситуация, в която сте се чувствали неотразими, изглеждали сте прекрасно, но не сте получили очакваните комплименти, въпреки че сте били обект на погледи. Това не бива да ви притеснява, защото ситуацията е показател, че другите мислят, че вие сте наясно с това, че изглеждате наистина добре и че нямате нужда от напомняне. Не бива да забравяме, че понякога завистта също кара хората да премълчават комплиментите.

Осъществяване на контакт с очи с непознати

Продължителен поглед с представител на противоположния пол, лека усмивка, определено предава силни емоции и означава, че това е опит за установяване на контакт. Също така, ако човек продължава да ви гледа известно време, дори след като сте го забелязали и дори когато отклоните погледа си от него, това е показател, че сте по-привлекателни, отколкото смятате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase