Снимка: Istock
fallback

Ако имате интерес и чувства към определен мъж, вероятно няма да имате търпение да го накарате да се влюби във вас. За съжаление, това не става с магическа пръчка. Но пък за щастие става с някои добри женски трикове.

Говорете с него за интимните детайли от живота ви и питайте за неговите

По-дълбоките разговори без, разбира се, да изглеждат като разпит, винаги събуждат интереса на мъжете. Ако успеете да предизвикате интереса му към вас, вероятността скоро да започне да изпитва по-дълбоки чувства е голяма.

Покажете уязвимата си част

Нежната слабост на жените привлича мъжете. Вроденото им желание за закрила и обгрижване към дамите е оръжие, което можете да използвате. Позволете му да ви закриля, да се грижи за вас. Не се страхувайте да покажете слабостите си.

Поддържайте зрителен контакт

Очите са прозорецът към душата ви. Ако искате мъжът срещу вас да ви почувства истински и да събудите чувствата му, използвайте зрителния контакт. Гледайте го в очите, докато общувате, смейте се с очи, играйте с погледа си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

:)

преди 3 години

До xaxsasОтдаваш се за цял живот, но това трае едва от няколко години?Сигурно ще е по-точно да кажеш, че влизаш в тази така наречена игра с намерението тя да продължи цял живот. Дано успееш, ще се радвам за теб.

3

IT-спец

преди 3 години

незнам как е при другите ама при мен е убавото духане, мастерира ли го ,чувствата са много силни, за готвене... аз обичам да готвя така че няма нужда да знае да готви...

2

Ха ха ха ха

преди 3 години

Успяхте да ме разсмеете.Преди време тук се смяхме на тема напористи моми от времето на соца, които са успели да се натрапят като снахи на академици, включително и онази, която се сбила със свекърва си пред месарницата до техния вход.Помни се как била поучавана от майка си тази същата снахичка, невзрачно на външен вид момиче, за да "хване" сина на академика. Не за това пиша сега, а за просъскваните от тъщата команди в деня на сватбата, "Все в очите го гледай, чу ли, да не поглежда към друга!"

fallback