Снимка: Istock
fallback

Срещате се от няколко седмици, месеци. Той е мил, романтичен може би, но е разведен... Не приемаме „разведен“ като етикет и не бива, защото понякога хората се разминават и е по-добре да не бъдат заедно. Но връзката с разведен мъж може да има и някои препятствия, затова е важно и да бъдем внимателни, вижте какви.

Започвате връзка с него, а той все още не е приключил с бившата си

Дали той е пред развод или наскоро се е развел, много е важно да се уверите, че не изпитва емоции към бившата си жена. Той ще ви говори постоянно за нея, няма да може да се отвори изцяло емоционално към вас, тя ще се намесва във връзката ви и ще имате усещането, че не сте двама, а трима. Всичко това ще ви подложи на стрес и по всяка вероятност взаимоотношенията ви няма да се развият.

Твърде бързо се събирате да живеете заедно

Като по-емоционални и нетърпеливи, жените искаме нещата да се случват бързо, особено в любовта. Движете се бавно в новата си връзка с разведен мъж. Нека мине известно време, за да добиете поне малко представа дали с този човек може да правите планове за общо бъдеще. Ако той има деца, помислете как контактите му с него ще се отразят на общото ви съжителство. Дали сте готова на такава промяна? Ако мъжът се е развел наскоро или не е имал връзка след развода си, може би е добре да си дадете малко време, преди да заживеете заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

До Дядо от село

преди 4 години

Ех, дядо, ако започна да разказвам, трябва да стоя тук до утре сутринта. Току що, като прочетох написаното от теб, си направих сметка, че познавам само от моето поколение няколко момчета на възраст от 23 до 28 г., ергени, здрави, хубави, от стабилни семейства, всеки един от които има постоянна връзка с разведена жена, по-възрастна от него. Най-младата от тези жени е на 30 г., най-възрастната е на 38 г. Всяка от жените живее в самостоятелна квартира.Уж са връзки само за секс, но са от доста време

16

Врачка

преди 4 години

до пияница мистиkДо като ти става любовницата ще е с тебе. Ако се ожените, ще се разведете. Накрая ще останеш сам, в прекрасни приятелски отношения с трите ти бивши.

15

Много е субективно

преди 4 години

До Анонимен 6Ти така си мислиш.Един колега, хем висшист, хем кротък, се разведе с първата, макар че имаха две деца. Няма да описвам личната им история.Много бързо му се навря в ръцете една мома от село. Много елементарна, макар и висшистка. На всичко отгоре заекваше. Е, точно тази успя да го ожени за себе си и два пъти роди от него. И понеже съдбата обича да си прави шеги, при второто раждане излязоха близнаци. Селската му булка се оказа и мързелана, та децата й сами се гледаха едно друго.

fallback