Снимка: Istock

Когато решите да се ожените за някого, вие сте напълно наясно, че бракът няма как да е перфектен и безоблачен през цялото време, докато смъртта ви раздели. Вероятността да се появяват поводи за спорове нараства с всеки изминал ден. Когато нещата след скандал се уталожат може често да си задавате въпроса „наистина ли обичам жена си?“

Ако очевидният отговор е „да“, мъжете трябва да разберат някои истински важни неща за брака и жените, които ще им помогнат да се свържат с тях на още по-дълбоко ниво.

Жената трябва да се чувства обичана

Ако искате да нямате проблеми в брака си, мъже, накарайте жените си да се чувстват истински обичани. Ако една жена се чувства несигурна в чувствата на съпруга си, тя става раздразнителна, съмняваща се, отмъщаваща, страдаща с всичките последствия от тези състояния. Да се чувства обичана е нещото, от което всяка жена дълбоко се нуждае и копнее да го получи във връзката си. Смисълът на брака за много жени е търсенето именно на уютното усещане за споделеност и обич.

Жените усещат емоциите си по-дълбоко

Мъжете често не разбират бурните реакции на жените, смяната на техните настроения, полярността на спонтанните им действия. За да бъде бракът успешен наистина е важно мъжката половина да прояви разбиране, че дамите изживяват всичко по-бурно заради женската си природа, подчинена на шеметната промяна на хормоните в различните дни от месеца.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

8

Щерю

преди 5 месеца

5. Жената не е за разбиране, а за любов...

7

Анонимен

преди 5 месеца

4 неща ли?
Параграф първи и единствен - Не се женете!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Две неща са много, много по-важни.
1) Преди да сложи брачната халка, мъжът трябва да е проумял, че в семейството, което създава, той ще е опората, а не галеното синче на мама.
2) Жената трябва да почувства, че е уважавана от мъжа, когото е избрала за съпруг.