Снимка: istock

Много връзки се провалят още преди да са започнали. Случва се, защото много често мъжете подхождат погрешно, когато се опитват да се доближат до жената, която харесват. Неподходящите начини на ухажване могат да затворят много врати, които иначе биха могли да донесат щастлива връзка.

Страхът от отхвърляне е един от най-мощните фактори, които спират мъжете да направят важната крачка към сърцето на жената, която е привлякла вниманието им. Когато се решат да го направят, те често грешат.

Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в ухажването на жените?

Подхождат откъм грешната страна

Една и съща стратегия за заговаряне и ухажване няма как да е еднакво успешна. Ето защо, ако използвате едно и също скучно изречение, например „здрасти, как си?“, няма да ви донесе успех. Да се приближите към една жена също е майсторски подход, защото не всяка обича изненадващи „атаки“ откъм гърба, например. Ако мислите, че ще я впечатлите, стряскайки я зад гърба ѝ, не бъдете толкова сигурни, че номерът ще подейства.

Не преценяват момента

Точният момент, в който да демонстрирате интереса си към някоя жена също е от голямо значение. Ако тя е заета, а вие настоявате да я заговаряте, това може да я ядоса, да я накара да реши, че сте нахален и нетактичен, което да ви затвори вратите към нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase