Снимка: istock
fallback

Любовта е вълнуваща и интересна, защото ни среща с различни типове партньори. Докато има такива, които ни карат да се чувстваме специални, да преоткрием себе си по най-добрия начин, винаги срещаме и по някой мъж, който не заслужава вниманието ни. Въпреки това се влюбваме, имаме очакване и накрая страдаме.

Вижте 3 типа мъже, които са пълна загуба на време и емоции.

Този, на когото му липсва зрялост

Едно от първите неща, които трябва да търсите в един мъж, когато искате да създадете сериозна връзка, е зрелостта. Незрелите мъже обикновено са с привлекателна външност, забавни, умеят да очароват с историите си, но... Те са склонни да се носят по течението, да избират лесното в любовта.

Това означава, че ако решите да ги поизпотите и да се наложи да положат повече усилия, за да ви впечатлят и спечелят като партньорка, веднага биха се отказали. Незрелите мъже обикновено не допринасят с нищо за развитието на връзката и приемат за даденост своята половинка. За тях всичко е забавление и никаква отговорност.

Работохоликът

Този тип мъж винаги ще се стреми към върховете на служебната йерархия. И в това няма нищо лошо. Но какви са в любовните си връзки? Работа до късно, през почивните дни, жертва от страна на партньорката му в името на това той да се развива, а нейните амбиции остават на заден план...

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 4 години

Всичките са загуба на време. Заради един салам чат пат да си гледаш цяло прасе е лудост ;)

31

Анонимен

преди 4 години

Гледайте си котките и не се занимавайте с мъже.

30

Анонимен

преди 4 години

Като видя моцуната на авторката на статията, ми става ясно защо мрази мъжете

fallback