Снимка: Istock
fallback

Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто защото са открили любовта на живота си, трябва да знаете, че само това не е достатъчно. За пълното щастие и хармония във връзката са необходими някои практики, комуникативни умения и добро ниво на емоционална интелигентност, които помагат за поддържането на нивата на щастие и уют в една връзка.

Щастливите двойки имат някои общи черти в навиците и ритуалите си преди лягане. Те са показателни за нивата на щастие и близост в отношенията помежду им.

Щастливите двойки оставят телефоните си извън спалнята

Важен фактор, показващ степента на отдаденост и внимание към половинката е употребата на смартфона и социалните мрежи преди лягане. Много хора правят грешката да забиват нос в телефона си преди да заспят, вместо да отделят това време на партньора си.

Те оставят несъгласията извън спалнята

Мястото, където тялото и душата ви си почиват в хармонична цялост като двойка, а именно спалнята, не е място, в което трябва да внасяте всичките си негативни мисли и нагласи един към друг. Ако сте имали пререкание, оставете го извън пределите на спалнята. Не заспивайте скарани и ядосани. Опитайте се да комуникирате повече, за да сте изгладили проблемите преди лягане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Щастлива тройка

преди 4 години

Щастливите двойки, преди лягане, се разделят и всеки си отива в стаята или вкъщи.

16

Анонимен

преди 4 години

Щом телефона стана повод за семейно щастие,ясна е работата.А едно време бяха на кабел и се набираше с кръгла шайба.Съмнявам се някой да го е мъкнел всяка вечер от хола в спалнята.Любов с телефон не се прави,а и не е задължително да имаш телефон!

15

И Тъй

преди 4 години

Аз ли обърках Заглавието ИлИ,? Щастлиивите двойки...вечеТят +-хранят се разговаряйки, усмихват се. Пет ли са?Потенциалните такива......в общи лимии влагат повече старание, за да не да избяга Любовта ?То е Роман или Приказка?!

fallback