Снимка: istock

Сънищата са отражение на това, което сме преживели. Но също така носят и послания, които не бива да подминаваме. Сънуваме за какво ли не – че летим, че плачем, смеем се, срещаме хора от миналото. Понякога сънуваме, че се разделяме с настоящия си партньор. На сутринта подобен сън е повод за размисъл, често настроението след него е лошо.

Какво означава, ако сънувате любовна раздяла?

Този сън обикновено се тълкува, че има нещо в живота ви, което трябва да пуснете. Може да се отнася за нездравословен навик, токсичен партньор, работа, която не харесвате, отрицателни взаимоотношения с приятели/роднини.

Сънувайки раздяла, това може да се тълкува и че връзката ви с този партньор е достатъчно стабилна, за да премине на следващо ниво.

По символичен начин това е един вид край за нещо, защото оставяте нещо зад себе си и се придвижвате напред към нещо ново и вълнуващо.

Сънищата за раздяла не са непременно нещо лошо и не бива да мислим, че скоро ще се разделим с любимия човек. Всъщност е точно обратното. Връзката е готова да расте и да се развива, затова трябва да се правят и промени.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase