Снимка: istock
fallback

Първата среща с родителите на гаджето ви винаги е притеснителна. Ако връзката ви е започнала да се задълбочава обаче тя е неизбежна. Трябва да се подготвите подобаващо и да внимавате с поведението си, ако наистина искате да направите добро впечатление.

Как да постигнете максимално добра оценка от родителите на приятеля си при първите ви срещи с тях?
 
Не използвайте телефона си, особено на вечеря
 
Възрастните хора са особено чувствителни към постоянното ровене в мобилните телефони, какъвто навик имат повечето млади хора. Ако сте поканени у тях на вечеря, опитайте се да не посягате към телефона си, освен ако не е нещо спешно. За да направите наистина добро впечатление е необходимо да отдадете цялото си внимание на събеседниците на масата.
 
Открийте общи теми
 
Преди да се запознаете с родителите на приятеля ви, разпитайте го за тях – какво харесват, от какво се интересуват. Така ще си набележите някои общи теми, по които можете да разговаряте и да разчупите леда.

Избягвайте целувките и закачките
 
Последното, което родителите искат, е да видят любовните ви закачки със сексуален подтекст на масата или изобщо в тяхно присъствие. Гъделичкане, пощипване по дупето, целувки, сексуални намеци са напълно неуместни, ако искате да оставите добро впечатление у родителите на гаджето си.
 
Не забравяйте добрите обноски
 
Добрите маниери могат да ви помогнат да се харесате на родителите му. Направо са задължителни. Не забравяйте да казвате "моля" и "благодаря". Всеки родител оценява това, дори най-модерните и разкрепостени родители, които не държат на разни остарели порядки.
 
Цялата тема четете в Az-jenata.bg тук 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Симеон

преди 4 години

как да накараме бащата да ни хареса и да ни има поне малко доверие

3

проктолог

преди 4 години

Преспете с майка и, с леля и, с братовчедките и, с баба и, а ако се наложи, и с баща и!

2

Анонимен

преди 4 години

Изcepете се на масата НЕ казвам че ще е за ДОБРО но определено ще ги ВПЕЧАТЛИТЕ

fallback