Снимка: istock

Несигурността не е добър съветник за никого. Връзката трябва да е балансирана, партньорите да си вярват, всеки от тях да носи своето самочувствие. Когато обаче се срещате с мъж, който не е сигурен в себе си и в качествата си, той започва да проявява признаци на несигурност, това постепенно започва да задушава отношенията и любовта помежду ви.

Партньорът ви трябва да ви кара да се чувствате обичани, подкрепяни, уважавани и сигурни в негово присъствие. Така изглеждат здравите отношения.

Ако обаче той е несигурен в себе си, ще започне да се превръща в прилепчив и контролиращ мъж, който ще отрови желанието ви за нормална връзка. Ето как изглежда той.

Винаги иска потвърждение, похвала

Неговата несигурност често го кара да ви задава въпроси, с които да повдигнете самочувствието му, например: „Привлекателен ли съм?“, „Защо не искаш да прекараш повече време с мен?“, „Обичаш ли ме наистина?“

Несигурният мъж се нуждае от постоянни уверения, че сте щастливи с него, че го обичате и че го харесвате. Това обаче няма да му попречи да ви критикува за всякакви неща.

Той иска да е с вас 24/7

Тъй като той не е сигурен в мъжествеността и качествата си, той непрекъснато предполага, че можете да го замените с друг, по-добър мъж. Ето защо предпочита да ви държи постоянно до себе си, за да е сигурен, че няма да се влюбите в друг и да го зарежете. Несигурните мъже много често не дават никаква глътка въздух на половинките си по тази причина, което в даден момент изтощава.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase