Снимка: istock
fallback

Ако нямате време за губене и искате най-после да създадете трайна и пълноценна връзка, тогава задължително попитайте партньора си за някои неща още през първата година от връзката ви. Така ще ви е по-лесно и на двамата да решите дали между вас ще се получи или различията са прекалено непреодолими. Ето и най-важните от тях.

„Как си представяш връзката?“

Всеки човек има индивидуални стандарти за това как иска връзките му да протичат. Ако си прекарвате страхотно и сте влюбени един в друг, обаче имате различни изисквания към връзката си, нещата може и да не се получат в дългосрочен план. Вие искате стабилна връзка, а той е ОК с полигамните връзки – това, например, не е добра комбинация.

„Как се справяш с парите?“

Финансовите въпроси са най-горещата точка в почти всяка връзка. Неразбирателствата по отношение на харченето и печеленето на пари са най-честата причина за раздели и разводи, затова е добре да го обсъдите навреме.

„Как ще си поделим домашните задължения?“

През първата година в повечето случаи двойките не са готови да заживеят заедно. Този момент обикновено идва след това. Със заживяването заедно идват и проблемите, свързани с различните разбирания за поддържане на домакинството. Ако единият партньор се занимава с почистването и купуването на всичко необходимо за дома, а другият е само консуматор, нещата ще се влошат доста бързо. Поговорете за ролята на всеки от вас в дома, за да предотвратите конфликти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 4 години

Първо да си преговорят табличните интеграли и после да си зануляват вторите производни.

13

Анонимен

преди 4 години

Как се справяш с парите?за това ли програмистите са толкова вървежни напоследък?

12

Спешна помощ

преди 4 години

Ако след такива въпроси съществото продължава все още да се върти около вас и не е побягнало накъдето му видят очите... избягайте Вие! Деградация безспирна! Бързо станахме еснафи! Всичко женствено, ефирно се превърна в параграфи! Датата на сватбата! Договор за съжителство! Съпътстващи клаузи при развод! Обезщетение при студена супа и нестандартен нежелан секс....Всичко трябва да се предвиди! Иначе ще има да патите!

fallback