Снимка: istock
fallback

В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който да се доближи до него. Имаме изисквания за външността, за личността, за това какво очакваме в една връзка. Но замисляме ли се какво сме готови да предложим? Споделяме с вас няколко неща, които действат дразнещо, дори отблъскващо на мъжете. Освен силният и натрапчив парфюм, вижте какво не бива да правите, ако се стремите към сериозни взаимоотношения.

Пропускате да се епилирате, занижена лична хигиена
 
Особено в началото на връзката, никой мъж не би искал да има до себе си партньорка, която не обръща внимание на редовното обезкосмяване, особено ако той полага грижи в тази посока. За много мъже това подсказва за занижена лична хигиена. Ако очаквате от него да бъде гладък и поддържан, особено на интимните места, не забравяйте и вие да се поддържате. Същото важи за чистата коса, приятния аромат на тялото ви.
 
Твърде много грим
 
Представителите на силния пол предпочитат да се срещат с жени, които изглеждат по-естествено, а гримът подчертава само техните красиви черти. Многото грим, понякога действа измамно и дори може да направи външността различна.
 
Постоянно мрънкате
 
Ролята на жертвата, която постоянно мрънка и се оплаква от живота, рано или късно се оказва безинтересна за мъжа. Въпреки че мъжете обичат да са водещи, да са спасители, герои, те биха искали половинката им да е силна личност. Това не означава, че не бива да споделяте страховете си, да искате помощ, но постоянно мрънкане дори за незначителни неща, докато не предприемате действия, които да подобрят ситуацията, действа натоварващо.

Цялата статия прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 4 години

И грозна и грозна да е жената е прасната от стотици мутри и стари а един млад безработен слаб мъж или с работа или млад слаб безработен мъж или с работа не стотици една само една не намира да прасне и трябва да емигрира за да си намира жена

29

Анонимен

преди 4 години

И грозни жени да са ако са грозни да не са гадни и да се занимават с безработни и слаби ама те не се занимават с безработни и слаби а с мутри и стари така,че все тая емигрират мъжете и си намират жена

28

Анонимен

преди 4 години

До "Грозничките при бедничките". Тогава "хубавите ябълки кой ги ... , пардон, яде?"

fallback