Илюстрация: istock

Настъпването на месечния цикъл е свързано с редица неразположения, които се проявяват още по време на предменструалния синдром. В онези дни емоциите, които ни връхлитат се сменят толкова бързо...

В един момент искаме да си лежим и да хапваме любимия сладолед или шоколад, а в друг да правим любов. Сексът по време на месечен цикъл, помага на тялото да освободи всички видове биохимикали, включително окситоцин и ендорфини, които облекчават дискомфорта.

Ако онези дни не пречат на вас и любимия човек да се наслаждавате на интимността си, вижте 3 секс пози за чувствено изживяване.

Поза кученце, но с мека възглавница

Тази поза не само ще ви осигури повече комфорт, но ще ви помогне да се свържете емоционално с половинката си, особено в период, в който се чувствате по-уязвими, по-раздразнителни от обикновено. Поза кученце с подложена една или две възглавници под корема, повдига таза нагоре, осигурява дълбоко проникване, облекчава напрежението в мускулите, действа успокояващо, интимно.

Тя може да бъде много чувствена, всичко зависи от вас и партньора ви. Ако предпочитате тази поза, партньорът ви би могъл да проникне и отзад.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase