Снимка: Istock
fallback

Когато имаме връзка с някого, едно от нещата, за които се питаме постоянно е дали сме с правилния човек. Някои хора имат щастието да открият половинката си без изобщо да им се налага да се питат. Те просто знаят и усещат, че са с правилния човек. Останалите обаче се изправят пред трудността да разграничат любовта и заслепяването от реалността.

А тя е, че понякога онзи, когото смятаме за любовта на живота ни изобщо не е добър избор за нас. Ако имате своите съмнения, ето признаците, които подсказват, че партньорът ви никак не е подходящ за вас.

Чувствате се несигурни в негово присъствие

Обърнете внимание на това как усещате себе си и в какво състояние е самочувствието ви, когато половинката ви е край вас. Ако с поведението си ви кара да чувствате несигурност, колебание в себе си и възможностите си, притеснение или съмнение в качествата си, той определено не е за вас. Всеки трябва да има до себе си човек, с когото се чувства оценен и харесван. Всеки обратен вариант не е приемлив в дългосрочен план.

Не можете да сте себе си в негово присъствие

Когато на човек му се налага да се прави на такъв, какъвто не е в присъствието на партньора си, това е ужасно, защото напрежението расте с всяка изминала минута. Представете си само себе си до него в бъдеще. Ако все така потискате истинското си аз, за да ви харесва, ще полудеете. Няма как да има щастие при такива обстоятелства.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

анализитко

преди 5 години

1 признак, че партньорката ви не е подходяща: Опитва се да анализира връзката ви и вас 24/7

10

не съм в лево

преди 5 години

да суперпартньорите не са един за друг,Собственост на Бога

9

Анонимен

преди 5 години

Най-важния признак е да сеебе редовно и с голямо удоволствие, значи е подходящ/а.

fallback